• Every room in the house has a panoramic view of the forest
  • The use of large windows underlines a constant connection between the interior and nature, including the lake and the forest
  • The raw concrete materiality of the lower level is a nod to the stone foundations of the old wooden barns that once swept the landscape
  • Dark vertical timber cladding and a soft grey roof help the house rest amongst the bush
  • Large decking areas and floor to ceiling windows ensure the water is always in view
  • This home is in the perfect location for both active and relaxing holidays, with ample accomodation and facilities
  • Contemporary house with stone and cedar
  • Even the smallest room in the home has spectacular views of the forest
  • The house invites guests in from the glass-glazed gallery in the central layer, which leads to the entrance hall
  • A continuous window and open floor plan allow the owners of this home to stay in touch with their dogs
  • This home appears to grow like a tree, with rooms that branch out over the surrounding hillside
  • The home is covered in the same red cedar wood found in the surrounding forest
  • The kitchen, dining and lounge area is large, open and fully connected
  • The project purposefully projects a minimal elevation to the public street side and an engaging, contemporary open elevation to the private hillside
  • Each wing is designed to maximize exposure to the eastern hillside of the house, with large glass walls spanning each room and wrapping around corners.
  • Perched on the podium, the upper two levels are clad in a white stained wood
  • This home has no front entry. Instead, there are several ways to enter and exit the house
  • The glass windows at the ends of the rooms are as tall as possible to allow uninterrupted views of the hillside
  • You can walk from the outdoor area right onto the lawn
  • Two guest bedrooms have easy access to the lake front